Ακολουθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι επιστροφές προϊόντων είναι αποδεκτές, όταν τηρούνται, όλοι οι παρακάτω όροι: Όταν το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς καθώς και όλα του τα έγγραφα (π.χ. ΔΑ, αποδεικτικό από Courier). Το προϊόν και η συσκευασία του πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν (χωρίς φθορές).
Τα έξοδα επιστροφής ή αλλαγής και μετέπειτα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή/και πλυθεί ή καθαρισθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
Το προϊόν πρέπει να φέρει τα “ταμπελάκια” του.
Το προϊόν δέν έχει αλλοιωθεί απο τυχόν μυρωδιές.
Τα προιόντα προσφορών δεν επιστρέφονται και δέν αλλάζονται παρα μόνο σε ότι αφορά το νούμερρο.
Το wmu.gr συνιστά στον πελάτη να ελέγχει προσεκτικά -κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας- την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος, όπου είναι νοητό).Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που ο πελάτης επέλεξε να πληρώσει την εκάστοτε παραγγελία και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που το wmu.gr δύναται να παραλάβει τα προϊόντα στην ενδεδειγμένη στην παρούσα κατάσταση.
Σε περίπτωση που επιστραφούν χρήματα μέσω τρίτου παρόχου πληρωμών, ενδέχεται ο πελάτης να επιβαρυνθεί με τυχόν προμήθεια που θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος, βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται το wmu.gr.

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος, εφόσον εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος, δηλώσει ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό. Τα έξοδα επιστροφής -αποστολής επιβαρύνουν το wmu.gr , κατόπιν παραλαβής των προϊόντων και σχετικού ελέγχου. Μετά το πέρας των ανωτέρω 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών  ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας δεν αποδέχεται την επιστροφή και αντικατάστασή του και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Με την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος έχετε την δυνατότητα είτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με ένα νέο ίδιο προϊόν, είτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας,  η οποία πραγματοποιείται με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Όσον αφορά την περίπτωση της πληρωμής των παραγγελλόμενων από εσάς προϊόντων με αντικαταβολή (είτε μετρητοίς/είτε μέσω POS System), η επιστροφή των χρημάτων σας από το wmu.gr  θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα έχετε δηλώσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστότοπου. Είναι σημαντικό τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (τράπεζα, ΙΒΑΝ, αριθμός λογαριασμού, δικαιούχος λογαριασμού) να είναι απολύτως ορθά. Παρακαλούμε να είστε ακριβείς ως προς όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία. Το wmu.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση δήλωσης εκ μέρους σας λανθασμένων στοιχείων.
Η δήλωση περί επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος ασκείται εγγράφως με αποστολή email στο info@wmu.gr και το wmu.gr  είναι υποχρεωμένο να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης περί επιστροφής μόλις περιέλθει σε αυτήν. Μετά την παραλαβή και το πέρας του σχετικού ελέγχου του προϊόντος το wmu.gr θα αποστείλει ερώτημα ως προς την επιθυμία σας να αντικατασταθεί το ελαττωματικό προϊόν με ένα νέο ίδιο ή να επιστραφεί το καταβληθέν από εσάς χρηματικό ποσό.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μεσω e-mail, πριν από την ώρα αποστολής της. Ο πελάτης έχει υποχρέωση να ενημερώσει το wmu.gr σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας του. Σε κάποιες περιπτώσεις παραγγελιών, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή.